maanantai 22. helmikuuta 2016

Kaatuminen ja sunnuntain ratsastus

Tällä viikolla tulee kaksi postausta koska viime viikolla ei tullut ollenkaan. 

Maanantai 15.2 ja kaatuminen

 Maanantaina ajattelin mennä ihan itsekseni, sillä en halunnut hypätä. Halusin mennä ihan koulua ja ratsastaa kaikki askellajit hyvin läpi. Menin kentälle koska oli vielä tarpeeksi valosaa. Konna oli todella virkeä, eikä meinannut pysyä paikoillaan. Sain unohtaa koulusäädöt heti siihen paikkaan. Hetken verkattuani ja ravailtuani Konna alkoi kuuntelemaan tarkemmin apujani. Laukat olivat silti todella reippaita.
  Olin ehtiny ottaa vain oikeaan laukat kun nostin vasempaan ensimmäisen kerran laukan. Nostin kulmasta ja Konna lähti reippaasti eteenpäin. Olin ehtinyt laukata vain pari askelta kun Konna liukastui. Konnan takajalat luistivat alta ja se kaatui.. Onneksi ei kokonaan kyljelleen vaan vain takaosa. Siinä rytäkässä minä kierähdin pois selästä ja Konna jatkoi matkaansa laukalla ympäri kenttää. Se taisi pelästyä itsekkin. Sain Konnan kiinni ja eikun vain selkään. Alkoi hämärtyä ja menin lampun alle ravailemaan voltille. En tosiaankaan aikonut ottaa uudestaan sitä riskiä että kaadutaan. 

Sunnuntai  21.2

Sunnuntaina menin tunnille. Heti alusta asti saatiin Konnan kanssa kehuja paljon. Tehtävä oli seuraavanlainen: Ensin pujotellaan käynnissä neljä keilaa jotka ovat keskihalkaisijalla. Sitten aletaan ravaamaan ja mennään ravissa puomi jonka jälkeen nostetaan laukka ja laukataan pitkäsivu.
 Ja sama tehtävä uudestaan ja uudestaan.   Se meni ihan semi hyvin paitsi vasempaan laukan nostot. Se oli täyttä tuskaa. Onneksi varmaan 1000 yrityksellä sain nostettua aina laukan vasempaan.   Muutettiin sen verran tehtävää että ensin pujoteltiin, nostettiin laukka, pieni ristikko ja kävellään pitkäsivu. Sekin meni tosi hyvin:)


Ps. Voin tehdä ratsastus historiastani postauksen kun yksi kommenteissa sitä pyysi:)

-Anniina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti