sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Tämän viikon kuulumiset

Maanantai 1.2.2016

Maanantaina menin suoraan koulusta tallille vanhan vakiryhmäni kanssa. Ajattelin mennä heidän tunnillensa kun oli mahdollisuus. Ensin hain Konnan laitumelta. Konna tuli tosi kiltisti, niinkuin aina ennenkin. Minulla oli tosi vähän aikaa laittaa Konna kuntoon mutta ehdin hyvin. 

  Konna meni kiltisti alkukäynnit ja ravasikin reippaasti. Tunnilla mentiin puomi, voltti, puomi tehtävää joka oli vaikea. Konna meni ehkä vähän liiankin reippaasti. Tehtävä oli siis minulle ainakin todella vaikea, sillä puomit korotettiin hyvin matalaksi ristikoksi. Laukat ei onnistuneet kunnolla, yksinkertaisesti kaikki meni päin puuta. Tältä päivältä ei tullut nyt kuvia.

 

Sunnuntai 7.2.2016

Elikkäs tänään mulla oli tallipäivä. Mentiin heti kymmenen jälkeen tallille että ehtisimme ennen ensimmäisiä tunteja ratsastamaan. Hoidin Konnan reippaasti kuntoon että päästään maneesiin.                Maneesissa oli muutamat esteet joita en hypnnyt. Kävelin aika kauan Konnalla, sillä se ei lähtenyt raviin. Sain aika huonosti ravattua itsekseni, mutta sain vetoapua. Kiitos siitä:) Maneesin pohjakin oli vähän pehmeä niin Konna rikkoi raville. Kun sain laukat menemään, Konna virkistyi ja alkoi menemään mukavasti. Laukoista olen todella tyytyväinen sillä Konna laukkasi todella nätisti. Sitten menin loppuravit ja- käynnit.


Tässä vielä pari kuvaa kun vein Konnan ulos, ja yksi kuva kun olin kiristämässä satulavyötä:)

-Annina

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä postaus! Ite en oo mikää hyvä heppasanastossa, joten kysyn et mitä toi "rikkoi raville" tarkottaa? :)

    VastaaPoista
  2. Se tarkoittaa sitä että siirtyy esim. Laukasta raville (en osaa selittää kunnolla) Kiitti kun kommentoit😊

    VastaaPoista