sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Tämän viikon ratsastelut

Torstai 11.2.2016

Torstaina menin ratsastustunnille Konnalla. Hoidin Konnan aluksi ihan normaalisti ja Konna oli oikein kiltisti. Tunnilla mentiin puomi/este tehtävää alkuverrkojen jälkeen. Konna laukoissa vähän lähti, mutta annoin Konnan laukata ja vain hillitsin sitä.
 Tehtävä meni siis näin: ensin mentiin lävistäjä käynnissä. Sen jälkeen kulmassa nostettiin laukka, jos laukka ei noussut mentiin ravissa. Sitten tultiin puomi/este, jonka jälkeen hidastettiin käyntiin. Tultiin taas lävistäjä käynnissä ja sama juttu. Konna ei nostanut kauhean hyvin laukka, joten menin ravissa. Muutamat kerrat epäonnistuivat täydellisesti, mutta kyllä ihan hyviäkin suorituksia tuli. Töppäykset olivat oma vikani, Konna kyllä näytti mitä osaa ja oli huippu hyvä. 
   Kun käveltiin maneesilta talliin, Konna käveli niin kiltisti ja rauhallisesti että olen melkein sanaton. Ennen se on vain temppuillut talliin mentäessä ja ottanut ravipätkiä, silloin on ollut melkein mahdotonta taluttaa Konna talliin. 


Sunnuntai 14.2.2016

Hyvää ystävänpäivää!! Tänään en mennyt tunnille vaan ratsastelin itsekseni. Kun lähdn maneesille, Konna ei suostunut lähtemään karsinasta pois ollenkaan.. Konna oli päättänyt liimautua niille sijoillen vaikka mitä tapahtuisi. Onneksi sain Konnan sitten lähtemään tallista. Äitini talutteli alkukäyntejä aluksi ja minä laitoin pari puomia sillä välin maahan. Kävelin vielä selästä pari kierrosta. Aluksi Konna meni super hyvin. Siirtymiset onnistuivat kivasti ja Konna meni peräänannossa vähän raviakin, mutta pääosin käynnissä. Laukat olivat aika säpäkkiä ja vauhdikkaita mutta annoin Konnan mennä taas. Vasempaan ei noussut niin hyvin mitä ajattelin mutta nousi kuitenkin. Menin vain muutaman kerran puomit, mutta ei siitä sen enempää. Menin lopuksi vähän avoja kumpaankin suuntiin, ne onnistuivat tosi hyvin ja Konna ei kiskonut päätänsä. Olen todella tyytyväinen siitä että Konna meni peräänannossa ihan semi hyvin. Konna tuli taas ihan hyvin maneesilta tallille, onneksi. Yritin ottaa kuvaa ulkona mutta Konna niin sähelsi ja yritti rapsuttaa ettei siitä tullut yhtään mitään. 


 Puhelimen laatu on niin surkeaa...
 Hyvää ystävänpäivää kaikille! Terv. Anniina ja Konna

Tää laatu...


Ps. Kerro mielipiteesi blogistani tämän postauksen kommenteissa! Haluaisin tietää parannusehdotuksia, risuja tai ruusuja ja muutenkin muuta:) 

-Annukka 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti