keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tiistai ja lauantai:D


Tiistain ratsastus

Tiistaina aluks meni hyvin, mutta loppua kohden meni vähän niin ja näin..
 Ensin nousi laukat ihan normaalisti ja hyvin mutta sitten Konna vain juoksi ja juoksi eikä kunnellut yhtään. Jos vähänkin hipaisin pohkeella, Konna lähti todella reippaaseen raviin. Se myös puski kokoajan seiniä päin.. Silloin en saanut vasempaan nostettua laukkaa millään. Lopuksi menin sitten paljon voltteja rauhoitellaksen sitä, sitten nousi vielä kerran onneksi vasempaan laukka.

Lauantain ridaukset;)

Menin tänään ekaa kertaa Konnalla yksin pienelle maastolenkille;D Menin pellolla alku-ja loppukäynnit. Konna käyttäytyi super fiksusti maastossa. Olin todella tyytyväinen! Sitten menin maneesiin ratsastamaan kunnolla. Konna ravasi todella kivasti =D
Taas kerran ei noussut vasempaan myötälaukka mutta sitten aloin pujotella. Laitoin 4 keilaa keskihalkaisijalle ja pujottelin niitä pelkällä istunnalla. Viimeisen keilan kohdalla tein voltin ja nostin vasempaan laukan. Siinä tuli niin jyrkkä mutka, että Konnan oli pakko nostaa myötälaukka:) Lopuksi pujottelin keiloja ravissa ja ravailin myös pitkin ohjin että Konna saa venyttää kaulaansa. Menin siis vielä ulos kävelemään pellolle.

-Anniina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti