sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Perjantai, lauantai ja sunnuntai

Perjantaina
kun haettiin ponit ulkoa ne oli ihan kurassa!! Oikeasti ne oli selästä aivan kuraisia ja vielä märkiä että kura ei lähtenyt harjalla. Meidän piti ottaa sienet avuksi ja se auttoi, onneksi! Mentiin ensin taas maastoon. Lenkki meni Hämykseltä jolta jatkoimme polkuja pitkin saunan takaa ja sieltä takaisin kentälle.

Maastossa ponit oli jälleen Super kiltisti. Kun päästiin kentälle, aloin heti ravailemaan. Aabra tuntui ihan semi hyvältä. Onhan se paremmaltakin tuntunut mutta mitä pienistä:) Laukat nousi ihan hyvin ja harjoittelin kisoja varten kääntämistä lävistäjälle. Jos nyt kisoissa sattuisi olemaan lävistäjällä joku este. Ponit oli ratsastuksen jälkeen kuivuneet sen verran että saatiin loputkin kurat harjattua pois.

Lauantaina
olimme ihan koko ajan kentällä. Aabra tuntui tosi hyvältä ihan alusta alkaen. Sain Konnan omistajalta muutaman vinkin ja lopuksi Aabra tuntuikin jo tosi pehmeältä suusta. En tehnyt mitään erikoista:) Lopuksi mentiin ottamaan vähän kuvia pellolle ja hyppäsin Dinan selkään. Ravailin vielä vähän Dinallakin kentällä kun se ei meinannut pysyä käsissä;)

Sunnuntaina
poniset olivat vielä kuraisempia kuin toissapäivänä.. Siinä menikin taas pikkuinen hetki harjata. Nyt onni oli meidän puolella että se kura oli kuivunut.
Lähdimme maastoon ja Konnakin tuli omistajansa kanssa mukaan. Aikaisemmin päivällä oli satanut vettä ja ukkostanut. Siksi menimme tutun pururadan, sieltä pääsisi nopeasti pois jos alkaisin taas huono ilma. Onneksi ei satanut:) Maastossa tuli vain vastaan 2 lenkkeilijää.
Kentällä ravailin ja tein asetuksia sisään ja ulos. Laukat ei nousseet kauhean hyvin. Hypättiin sitten pari kertaa oikeaan sellainen pieni ristikko. Aabra hyppäsi jälleen hyvin, kuskilla on parantamista paljonkin:) Vasempaan menin sitten vähän pienempää ristikkoa. Eka kerta ei tullut keskelle estettä mutta oli rytmikäs ja tasainen laukka. Vihdoin sain säädeltyä laukkaa! Toinen kerta sitten meni ihan... Aabra hyppäsi aivan liian kaukaa! Se olisi saanut siihen yhden askeleen mutta päätti hypätä kaukaa. Kolmas kerta meni parhaiten:) Suht tasainen laukka säilyi ja hyppy osui kohdalleen. Nyt mulla on taktiikka miten hypätä;) Lopuksi vähän ravailin ja kävelin.

-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti