tiistai 2. elokuuta 2016

Ratsastus historiani!

Morjens! 

Pienenä olen varmastikin ollut joissain talutusratsastuksissa. Sitten taisin olla Nikkilän tallilla joillain tunneile kun äitini ja siskoni kävi siellä. Silloin en ratsastanut aktiivisesti. 
Kun huomattiin että meidän lähellä olikin ratsastuskoulu, siirryttin sinne ratsastamaan. Tai siinä välissä olikin jotain taukoa ja äiti ei kai enään ratsastanut mutta kuitenkin. Minä ja siskoni mentiin ratsastamaan ja käymään tunneilla aktiivisesti ja taisin olla silloin n. 6-7v. (iät eivät ole mitään tarkkoja) Siellä hyppäsin esim. ensimmäisen pikku esteeni! Olin todella pieni enkä hallinnut sitä pikku shettistä ja minulla oli taluttaja. Istuin siis vain kyydissä. Kentän toisella pitkällä sivulla oli puomeja ja lopuksi yksi pikku ristikko. Siinä sitten ravailtiin ja sain mennä pariin kertaan sen ristikko höskän. Toisella kerrann tipuin kaulalle vaikka pidin kaiki voimin kiinni satulasta. Onneksi taluttaja sai minusta kiinni etten tippunut XD Me maastoiltiin myös paljon. Menin siis aina taluttajan kanssa.
Päätin lopettaa ratsastuksen sillä harrastin balettia. 


Hevoset veivät kumminkin voiton ja joskus lopetin baletin ja aloitin taas uudestaan ratsastuksen. Ja nyt olen harrastanut ratsastusta joku n. 3 vuotta Nikkilän tallilla. Olen tippunut vain kai 2 kertaa ja kaatunut Konnan kanssa eli kaatunut kerran. Jos siis oikein muistan noiden tippumisien määrän. 

Jos haluatte kuulla jostain lisää kertokaa ihmeessä kommenteissa sillä teen mielelläni tämän tyylisiä postauksia. Vanhoja ratsastuskuvianikin voin näyttää jos haluatte:)

Ps. En ole todellakaan varma mistään noista mitä kerroin mutta suunnilleen noin:)

-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti