sunnuntai 7. elokuuta 2016

Ruusuke-hylly sai täydennystä|MyDay|Kuvia

Aamulla heräsin ennen yhdeksää, sitten siinä hetken makoilin. Menin katsomaan telkkaria ja söin aamupalaksi pari leipää ja join kaakaota. Perus aamupalani. Nyt vain olen, putsaan ratsastussaappaani yms. 

Syötiin makaroonilaatikkoa ja minulla ei ollut oikein tekemistä. Siksipä katselin youtubesta videoita radoista jotka menen. Niistä on apua edes hieman radan muistamiseen, suosittelen! Seuraava ongelmani oli miettiä mitä tekisin verkassa.. Vasen kylki on saatava notkeaksi sillä eilen, kun menin Aabralla se puski sitä sisään koko ajan. Päätin että menen verkassa paljon voltteja, siirtymisiä ja vähän väistöjä. Nyt taas tulee sitä odottelua... Voisin kyllä katsoa tavarat mitä tarvitsen mukaan.
 Sää on nyt mitä on, satoi, ukkosti ja puolipilvistä. Ponit ovat varmana kuraisia kun menen hakemaan niitä tarhasta. Senpä takia lähden tallille suunniteltua aikaisemmin. Mutta ei voi mitään, ei kannata kuitenkaan valittaa sillä Aabra saattaa olla virkeä sään takia (ainakin toivottavasti). Jos se on laiska saattaa tulla aika suuriakin ongelmia. Hyvä etten mennyt samaan luokkaan mihinkä viimeksi, sillä se on ehkä vähän liian vaikea. Nyt toivonkin että en olisi mennyt edes siihen harraste luokkaan koska siinä tulee laukannosto joka tuottaa harmaita hiuksia. Noo. Katsotaan nyt:)

Pääsin tallille, tulin vähän myöhässä. Haettiin ponit ulkoa Konnan omistajan kanssa, sillä hänkin osallistuu kisoihin Dinalla ja Aabralla. Ponit eivät olleet kuraisia! Mikä onnen päivä😄 Molemmat olivat vain vähän kastuneet sateesta mutta saatiin harjattua ne nopeasti. Tein Aabralle letin hännän juureen sillä en saanut tehtyä harjaan koska se on niin paksu. Kun oltiin varustettu lähdettiin ekaan verkkaan. 
Verkassa tein paljon voltteja ja siirtymisiä. Aabra oli ihan super, toivottavasti radallakin. Minun vuoroni koitti ennen pitkää ja lähdin heti aitojen sisään. Olin nimittäin ensimmäisenä lähtövuorossa. Rata alkoi ihan hyvin, olisi voinut mennä reippaammin. Ensimmäinne raviin siirtyminen tuli vähän myöhässä mutta pikku vikoja vain😊 Oikeaan voltti oli hyvä ja pyöreä. Toinen voltti oli vähän huonompi. Lopussa en muistanut missä kohtaa pitää pysähtyä joten tulin vahingossa aivan C:n juureen. Siitä varmana lähti pisteitä😕 Olin todella tyytyväinen rataan! Palkintojen jako koitti ja sijoituin toiseksi!😃 Vaikka osallistujia olikin vain kolme mutta silti! Siitä suoraan vain ottamaan parit laukat seuraavaa luokkaa varten. Laukat ei oikein noussut mutta sitten olikin aika lähteä valmistautumaan.
 Rata alkoi. Se alkoi hyvin. Aabra oli ihan reipas ja hyvällä tuntumalla. Sitten tuli laukannosto.. Ja se nousi kirjaimen kohdalla! Olin todella yllättynyt. Sitten jatkoin ihan rauhassa rataa. Pidennys lävistäjällä onnistui kanssa huippu hyvin kuin myös toinen laukka!😊 Olin super onnellinen. Lopputervehdyskin oikealla kohdalla. Seurasi taas palkintojen jako.......... SIJOITUIN TAAS TOISEKSI!!😄 Olen niiin tyytyväinen ratoihin että huh huh! 
Hessi tallin raviohjelman prosenttini: 68.571% ja pisteet 144
Helppo C: Harrasteluokan kouluohjelman prosenttini: 68.947% ja pisteet 131

Haluatteko lisää "My day" tyyppisiä postauksia ihan normi tallipäivästä tai ihan vain näistä kisapäivistä? Heittäkää kommenttia tuonne alas!
                                                  c. Eveliina Katajisto/
                                    @nightclouds_

-Anniina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti