lauantai 10. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 10

Luukku 10

Vain 2 viikon kuluttua on jouluaatto!! Oikeesti ihan parasta♡ Nyt annan pari luku vinkkiä!Ystävät yhdessä, Sinttu

Kirjailija: Lin Hallberg
Kuvittaja: Margareta Nordqvist

Sivumäärä: 140

Melkein kaikki tietävät kuuluisan lastenkirjasarja Sintun. Tämä kirja on tällä hetkellä uusin sarjan osa, julkaistu v. 2016 Suomessa. Kirjaa voi lukea nuoremmat ja vanhemmat sillä tämä sopii kaikille!


Luin tämän kirjan päivässä, sillä kirjassa on aika isoa tekstiä joka ei haittaa kyllä yhtään. Kuviakin on ja se on kiva lisä ettei aina tarvitse vain katsella pelkkää tekstiä. Lisäksi ne kuvat ovat todella hyvin piirrettyjä, siitä pointsit kuvittajalle. Olen lukenut kaikki Sinttu-sarjan kirjat ja ne ovat ihan parhaita joten tämäkin oli todella hyvä. 

Kirjan tapahtumista kerron sen verran (yritän olla kamalasti spoilaamatta) että Elina (päählö.) Osallistuu ratsastusleirille ja toivoo saavansa leiriponiksi hoitoponinsa Sintun. Mutta myös joku toinen on kiinnostunut Sintusta. Leirin jälkeen on tulossa kisat ja päivää ennen niitä tapahtuu jotain surkeaa.. Mutta Elina toimii fiksusti ja hänet palkitaan siitä. 

Kannattaa lukee oikeesti tää kirja! Ite en ikinä malta oottaa että tulee uus Sinttu-kirja:)Justus-ponin seikkailu

Kirjoittanut ja kuvittanut Margareta Nordqvist

Luin kirjan alle viidessä minuutissa. Eli tämä kirja on lasten kirja. Todella helppoa lukemista, niin kuin kannessa lukeekin. Tätä en suosittele vanhemmille lukijoille vaan niille jotka ovat oppineet juuri lukemaan. Joka aukeamalla on kuva ja muutama lause isoillakirjaimilla. Eli kannattaa suositella hepoista tykkääville lapsille:)

☆☆☆☆☆ "Annan 5 tähteä, lapsille sopiva."


-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti