tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 13

Luukku 13

Tässä luukussa kerron mun suosikkeja! Vaatteita sekä muita:)

Vaatteet:
Housut ovat aivan lempparit! Ne ovat mukavat päällä ja kivan näköiset:) Ostin ne tämän vuoden hevosmessuilta ja maksoivat n. 50€

Lämpölegginsit ovat pelastus pakkaspäiville! Ne ovat fleeceä sisältä ja suht ohuet mutta lämpimät. Ja ne siis oikeasti lämmittää. Ostettu Hööksistä ja hintaa en muista.

Näistä hanskoista en luovu! Merkkiä siis Roeckl ja mustat yleishanskat. En edes huomaa että minulla on hanskat kädessä mutta taas jos hanskoja ei olisi, en varmaan pystyisi ratsastamaan. Ostettu kanssa tämän vuoden hevosmessuilta ja messuhintaan vain 15€ Ensi hevosmessuilta aion ostaa joko vaalean ruskeat- tai harmaat!


Muut: 
Exta!!♡ Exta oli niin huippu löytö kun sain alkaa vuokraamaan sitä:) Ja ilman vanvempiani tästä ei olisi tullut mitään sillä muuten en olisi saanut kyytejä tallille. Tallille menoni on oikeastaan heidän kyydeistä kiinni. Myös Exta on ollut ihan paras opetusmestari ja olen oppinut niiin paljon uutta!

Saappaat♡ Kokeilin kerran mennä pelkillä tallikengillä ja ei, ei siitä vain tullut oikein mitään! Saappaissani on siis sellainen rulla jota pitää pyörittää niin saappaan varsi kiristyy. Sitä sanotaan kai boa-kiinnitykseksi. Minulla on samanlainem kiinnitys lumilautakengissäni.


-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti