perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 16

Luukku 16

8 päivää jouluaattoon! Koulutkin loppuvat aivan pian:) Nyt kerron mielestäni erittäin tärkeästä asiasta, nimittäin hanskoista!

Hanskoista asiaa. Nyt on tullut talvi ja pakkaset ainakin hetkeksi aikaa. Joten tarvii käyttää hanskoja ratsastaessa. Itse en pysty menemään ilman hanskoja, edes kesällä. Tällä hetkellä minulla on perus mustat Roeckl-hanskat. Ne ovat ihanat enkä enään osta varmaan muun merkkisiä hanskoja. Ostin ne hevosmessuilta 15€ ja jossain muualla maksaa jotain 40€ tienoilla. Niinpä aion joka hevosmessuilta hanskat ostaa ellen ole juuri hankkinut uusia tai vanhat ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa. Seuraava hanskojen väri vois olla harmaa tai vaalean ruskea.

 Eli nyt itse asiaan. Ratsastin maanantaina kentällä ja päätin laittaa vahvemmat hanskat. Mulla meni totaalisesti hermot niihin hanskoihin koska en tuntenut Extan suuta yhtään. Kaiken lisäksi ne ei pitäneet yhtään.. Samalla päätin että en enään ikinä suostu käyttämään niitä hanskoja ratsastaessa! Siis hanskat vaikuttavat todella paljon ratsastukseen käsien osalta. Jos on liian paksut tai jäykät, ei saa kunnolla tuntumaa hevosen suuhun. Ohuet hanskat taas jäädyttää kädet. Tää on sitten niinku fifti-fifti.

Jos haluaa että on lämmin, pitää käyttää paksuja hanskoja. Pitäis olla tosi hyvät ja lämpimät hanskat, jotta olisivat tarpeeksi ohuet mutta lämpimät. Kun tuossa jo aikaisemmin sanoin että en pysty ratastamaan ilman hanskoja kerron siitä nyt lisää. Tuntuu vaan sillon että käsistä puuttuu jotain. En saa hyvää tuntumaa, siksipä ihmettelen että miten huippuratsastajat pystyvät menemään kisoissa ilman niitä hanskoja. Sitä olen miettiny aika kauan. Enempää tästä aiheesta ei tule mieleen:) Ja niin että nämä ovat sitten vain mun mielipiteitä! :D

Toivottavasti jaksoit lukea tämän pitkän tekstiä täynnä olevan luukun;)

-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti