lauantai 3. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 3

Luukku 3

20 yötä jouluun! Ei enään kauaa:)

Onko sulla käynyt koskaan niin, että et ole keksinyt mitään tehtävää mitä menisit ratsastaessa? Minulla on käynyt joskus niin ja se on turhauttavaa. No nyt annan teille pari tehtävää mitä voi aina joka tilanteessa mennä!

1. Ilman jalustimia ratsastus
Ota jalustimet pois ja mene ympyrälle. Aloita käynnissä, muista reipas askellus. Pidä ulko-ohja tukena, voit vähän asettaa myös ulos. Ala taivuttamaan sisälle ja jumppaa asetusta nyrkkiä puristamalla. Voit tehdä sitä myös ravissa.

2. Ympyräkahdeksikko
Ympyräkahdeksikko on loistava alku- ja loppuverryttelyyn. Kävele ensin oikeaa kierrosta ja siirry raviin. Aloita C:stä ja ravaa ympyrän puolikas I:hin. Siitä aseta vasemmalle ja jatka ympyrää vasemmalle, taas I:ssä aseta toiseen suuntaan ja menet taas toiselle ympyrälle. Annan nyt esimerkkejä mitä asioita voit yhdistää ympyräkahdeksikkoon.
   - Aina käyntiin siirtyminen, pysähdys tai       lyhennys L:ssä, I:ssä tai C:ssä.
   - voltit joka kulmassa
   - laukan nostot aina I:ssä
   - laukan nosto C:stä ja L:stä I:hin

3. Lävistäjillä väistöt
Menet aina lävistäjän ja puolesta välistä voit alkaa väistämään. Tätä voit mennä käynnissä ensin ja sitten ravissa. Lävistäjiä voi mennä myös laukassa mutta ilman väistöjä. Muista ulko-ohjan tuki ja yritä saada ilmaisia askeleita tekemättä mitään:)

Toivottavasti tästä oli apua! Oletkos jo kirjoittanut pukille?

-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti