sunnuntai 1. tammikuuta 2017

VUOSI 2016!

Vuosi 2016 on ollut todella hevostäyteinen!
Haluaisin muistella nyt vielä kulunutta vuotta ja katsoa kohti tulevaa, ja sitä mitä se tuo tullessaan.

Aivan ensimmäiseksi, vuoden alussa matkassani oli Konna. Konna oli aivan loistava opetusmestari näin heti alkuun, ensimmäiseksi vuokraponikseni! Jos olisin saanut automaatin heti ratsastettavaksi, en olisi kehittynyt tähän vaiheeseen. En todellakaan, Konna opetti minulle niin paljon. Opin Konnalta paljon päättäväisyyttä, rohkeutta, varmuutta, herkemmän ja nuoremman hevosen käsittelyä ja paljon kaikkea mitä en osaa edes selittää. Konnan ja minun ura päättyi onnistuneisiin kilpailuihin! Kukaan ei olisi uskonut että voisimme tulla ensimmäisissä yhteisissä kisoissa toisiksi, se oli niin uskomatonta!Kesäkuun alussa tuli uusi poni vuokrattavakseni, joka oli Aabra. Aabralla pääosin kävin maastossa ja välillä pompittiin kentällä miniesteitä, useimmiten treenattiin koulua. Opin silloin maastoilun-alkeet! En nimittäin ollut aikaisemmin maastoillut paljon mitään. Aabran kanssa olin mennyt muutamiin kisoihin, niissä tuli onnistumisia mutta myös epäonnistumisia.


Ja nyt tämän hetkiseen hevosystävään, jonka kanssa haluan nähdä tulevaisuutta mahdollisimman pitkälle! Extan kanssa ratsastelu alkoi elokuussa ja näin lyhyessä ajassa olen aivan eri tasoinen ratsastaja kun ennen. Exta on kyllä huippu opetusmestari, ja plussaa paljon sen rauhallisuudesta! Extan kanssa en ole vielä kilpaillut mutta suunnitelmissa sekin. Exta osaa olla reipas jos sille päälle sattuu, nimittäin maastossa on se perä lentänyt muutaman kerran:D

Olen erittäin iloinen että juurikin nämä ponit ovat olleet osana minun elämääni! Tässä vuodessa on ollut Super paljon onnistumisia ja kyllä niitä epäonnistumisiakin löytyy, ilman niitäkään en olisi tällä tasolla. Virheistä oppii!

Ja muistutus raketteja räjäytellessä, että hevosten lemppareita ne eivät aivan ole. Siis muistakaa ampua raketteja tarpeeksi kaukana hevosista ja kaikista muistakin, ettei satu vahinkoja!

Kiitos tästä Super mahtavasta vuodesta aivan jokaiselle! Onnellista Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti