keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Erilainen sunnuntain tunti!

Pääsin taas pitkästä aikaa tunnille Extalla, tai siis piti päästä. Hain Extan laitumelta ja se silloin jo yski paljon.. Ei se ennen ollut yskinyt noin paljoa, eikä heti kun olen sen laitumelta hakenut. Laitoin Extan silti kuntoon ja mentii kävelemään kentälle. Yskä vain jatkui ja jatkui. Kun opettaja tuli, hän käski ravata muutaman kierroksen jos yskä helpottaisi. Ei auttanut.. 

Tulimme siihen tulokseen, että Exta ei ollut silloin treeni kunnossa. Oltiin jo lähdössä pois kentältä Extan kanssa, kunnes tallinpitäjä kysyi haluanko mennä tunnille Pentillä? No minähän menin:) 

Vein Extan pois ja sain toisen hevosen tilalle. Pentti on siis ex-ravuri, mutta liikkuu nykyään aivan eri tavalla kuin ennen. Se on iso, paljon isompi kuin Exta:D Ja sen huomasi! Sillä oli paljon isommat askeleet ja arvatkaas oliko outoa mennä pitkästä aikaa hevosella;) Pentti on myös todella herkkä pohkeelle sekä ohjalle, eli jälleen erilaista Extaan verrattuna. Vaikka onhan Extakin herkkä suustaan mutta eri tavalla.

Kipusin Pentin selkään ja aloitettiin heti. Aluksi totuttelin kuinka se reagoi ohjaan ja pohkeeseen, toimiiko jarrut ja käännökset. No aika nopeasti oikeat napit löytyi! Pentti oli kyllä todella mukava ratsastaa:) Tietystihän ei se mitenkään täydellisesti mennyt mutta olen todella tyytyväinen! 

Jatkan kyllä Extalla ratsastelua tulevaisuudessa normaalisti, mutta saatan ratsastaa myös vähän Pentilläkin jatkossa:) Haluan silti päästä Extalla tunnille pian!

-Anniina:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti