keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Alkukesän kuulumiset


Instagramissa (@unelmanakenttaratsastus) jo kerroinkin, että olen ratsastellut nyt hieman enemmän Penalla. Siihen syyn piti tulla pian tänne blogiin, mutta se asia on vähän jäänyt ja asiat ovat ehtineet jo muuttua. Mutta nyt vihdoin kerron sen syyn! ;)

Klinikalla
Tämän kuun alussa, kävimme Eskon kanssa Tampereen hevosklinikalla Teivossa. Reissu meni hyvin ja selvisi mikä Eskolla on, kun se oli yskinyt paljon ja hengittänyt liikutuksessa raskaasti. Sen takia en ole voinut mennä Eskolla kunnolla, kun eläinlääkäri määräsi vain kevyttä liikuntaa lääkityksen lisäksi.
   En kuitenkaan jättänyt ratsastuksia siihen, vaan aloin mennä enemmän Penalla. Nyt olen käynyt sillä myös tunneilla ja menemme myös tämän viikon sunnuntaina tunnille. Eskoakin olen käynyt liikuttamassa välillä, mutta en ole saanut siitä paljoa irti.

Eskon tämän hetkinen tilanne
Eskon tilanne on tällä hetkellä se, että sillä voi ratsastaa normaalisti, eli olen menossa huomenna ratsastamaan Eskolla kunnolla itse ensimmäistä kertaa kevyen liikutuksen jälkeen. Maanantaina ratsastin sen kevyesti ilman satulaa. Pikku hiljaa aloitetaan:)
  
Pentillä
Menin myös Penan maanantaina sekä eilen. Maanantaina alkoi satamaan vettä ja oltiin ihan läpimärkiä... No eihän se haitannut kun tuli samalla Pena pestyä! No ratsastus meni kuitenkin ihan hyvin, mitä tuo sade vähän haittasi.
   Eilen Pentti oli ihan ok, loppua kohden se parani. Se oli kyllä aika reipas, sekä se tietyissä kohdissa kenttää kiihdytti kun herra olisi halunnut laukata. Mutta ei, päätin että tänään ei laukata, piste. Käynti sujui ongelmitta, ravissa vähän liian reipas eikä meinannut hyväksyä pidätteitä. Lopuksi sain ravin oikeaan tahtiin kun aloin jämäköittää kevennystä oikeaan tahtiin. Säästyttiin onneksi kuivana, vaikka välillä näytti siltä että alkaa satamaan:D

Enemmän postauksia
Ajattelin alkaa tekemään enemmän postauksia, sekä aihe-postauksiakin voisi alkaa tässä blogissa näkyä;) Jos sinun mieleesi pongahtaa joku kiva idea, kommentoithan sen jonkin postauksen kommentteihin. Sunnuntaina tulee heti seuraava postaus tunnista.

Ps. Ajattelin tehdä blogilleni oman Snapchat-tilin, jonne voisin tehdä talli my day:ta ja päivitellä muutenkin kuulumisia. Kerron kyllä kun tili on julki:)

-Anniina

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti