tiistai 7. marraskuuta 2017

Estekisat Teddyllä//29.10


 Kysyinkin tuossa vähän aikaa sitten instagramissa, että haluatteko viime estekisoista postausta. Enemmistö halusi joten tässä se nyt olisi, vaikkakin 
hieman myöhässä :D

Teddy, 60cm
Lokakuun viimeisenä sunnuntaina, osallistuin Teddyllä estekisoihin. Menin 60cm, kun en hirveästi ole hypännyt ylipäätään eikä Teddyllä enää iän takia paljoa hypätä. Mutta kuitenkin Teddy kuntoon ja verkkaan. Verkat oli jaettu siten, että neljä ensimmäistä verkkaa ja hyppää radan, ja toiset neljä tekee saman. Olin toisessa verkkaryhmässä joten mulla oli enemmän aikaa laittaa kuntoon, sekä jännittää itse rataa :D

Mua jännitti siis tosi paljon, sillä ensinnäkään en ollut kisannut ennen 60cm, hyppäsin Teddyllä vasta toista kertaa ja se ehkä eniten jännitti muistanko radan. Rata oli onneksi yksinkertainen ja suht helppo lukuun ottamatta viimeistä linjaa. Sillä siinä oli suora linja ja toisella hyppy kerralla se ei mennytkään suoraan, vaan kaartui oikealle ja vaihtoi samalla suunnan.

Kutos-estekin oli vähän hankala, ja tultiin sille vinosti.
Teddy hoitaa homman :) 

Verkka meni tosi huonosti! Hypyt oli ihan vääristä paikoista enkä pysynyt siellä yhtään mukana.. No kuitenkin itse rata meni aika nopeasti eikä suunnitelmien mukaan. Suunnitelmissa oli siis tehdä hyvät tiet ja mennä rauhallista ja hyvää laukkaa. Hyvät tiet eivät onnistuneet oikein, kun Teddy vähän innostui vanhana kisapollena ja näin rauhallinen laukkakaan ei onnistunut.

Mutta se ei haitannut, yli päästiin ja vieläpä puhtaasti. Ennen rataa toivoin salaa puhdasta rataa, en sitä oikeasti uskonut toivoa kuitenkaan mutta puhdas ratahan sieltä tuli :) Teddy kyllä pelasti, jos jäätiin vähän kauas tai tultiin liian lähelle. Oikeastaan vain yksi selkeästi huono lähestyminen tuli kolmos esteelle, jossa lähdettiin vähän kaukaa. Siinä en onneksi jäänyt roikkumaan suuhun ja ylävartalokin pysyi suht hyvin mukana.

Venyttää, venyttää! 

Kaikissa luokissa oli siis tyyliarvostelu, joka ei meille ollut oikein edukseen. 30 pistettä kuitenkin saatiin ja se riitti jaetulle kolmannelle sijalle!! :D En olis kyllä uskonut♡ Kaksi ratsukkoa pääsivät palkintojenjakoon, mutta ei se meitä haitannut.

Arvostelu-paperissa käskettiin kokeilemaan lyhyempiä jalustimia, jotta saisin tasapainoisemman istunnan. Myöskin huolellisemmista teistä mainittiin :) Yleisvaikutelmaan tuomari oli merkannut iloista menoa. Ja sitähän se oli, ainakin minun ja Teddyn mielestä. Ja varsinkin Teddyn♡ Pisteissä oli 7-7.5-8 ja olen yllättynyt että niinkin hyviä saatiin. Minä kun en ole vielä mikää hyvä esteratsastaja ;)

Ps. Harmillisesti en enää ratsasta Sahramilla sen fyysisistä syistä johtuen..

-Anniina♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti