sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Joulukalenterin valkkupostaus// Luukku 17

Viikko jouluaattoon! Vielä pitäisi pari lahjaa hommata, mutta kyllä ehtii (ainakin toivottavasti).
 
Kalle<3

Valmennus
Olin eilen toiseksi viimeisessä estevalmennuksessa Kallella, sekä tänä vuonna. Kallella en siis jatka estevalmennuksissa ensi kaudella sen kisoissa käyttäytymisen takia. Muuten kyllä saisin jatkaakin sillä, kun valmennukset sujuvat sillä niin hyvin kuten eilenkin. Saa nähdä kenellä ensi kaudella menen valmennuksissa?

Valmennuksen aiheena oli erikoisesteet näin viimeisten valmennuksien kunniaksi tänä vuonna. Kalle ei niistä kyllä välittänyt hypätessä ja silloin kun ne olivat paikallaan, mutta kun ne lähtivät ilmassa leijumaan ihmisten auttamana niin olivathan ne pelottavia.. Eli niiden yli menemisessä ei siis ollut mitään ongelmaa onneksi.

Erikoisesteinä meillä toimi lankku, lankku ja johteet, muuri sekä vesimatto. Lisäksi radalla oli yksi tavallinen pysty. Verkattiin lankulla jossa oli johteet ja se meni ihan hyvin, hankalaa siinä oli vain niin tiukka tie esteelle joka vei vauhdit jos tuli vähänkin liian tiukasti. Hypättiin myös pari kertaa pelkkä vesimatto sekä vesimatto ja muuri.

Ensimmäinen rata meni ihan hyvin, olisin vähän voinut olla enemmän vain hereillä. Toinen rata meni huomattavasti paremmin, laukka oli todella hyvää jolla pystyi tekemään hyviä ja haastavia lähestymisiäkin. Tietkin olivat onnistuneita, ne kun sattuvat olemaan mulla se haastava juttu. Olin myös tällä kertaa paremmin hereillä! Lankulle tultiin vähän löysästi ja sille olisi tullut huono hyppy jos en olisi herätellyt vähän Kallea. Siitä saatiin kehutkin!

Harmi kun en ensi kaudella jatka enää Kallella, se kun on niin mukava hevonen jolla on kiva hypätä ja mennä.. No katsotaan sitten ensi vuonna kenellä menen!

Ps. Jos teillä on hyviä lahja ideoita, kerro ehdottomasti minulle!!

-Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti