sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uusi Vuosi, uudet kujeet// Tavoitteita vuodelle 2018

Heips! Sitten kun alkaa Uusi Vuosi, sitä seuraa tietenkin uudet kujeet! Nytpä kerron teille minun isoimpia tavoitteita vuodelle 2018. 
  1. Ensimmäisenä tavoitteena olisi löytää sopiva hevonen, jolla voisi treenata tavoitteellisesti sekä mahdollisesti myös kilpailla.
  2. Tästä päästään toiseen tavoitteeseen eli kilpailemiseen. Olisi kiva saada vähän rutiinia kilpailemiseen, sillä tällä hetkellä kilpailuista löytyy kokemusta melkeinpä vain muutamista harjoituskilpailuista.
  3. Totta kai kehittyminen olisi se suurin tavoite. Sekä koulu- että esteratsastuksessa. Haluaisin olla koulussa ensi vuoden jälkeen vahvalla HeB tasolla. Esteille haluan oikeastaan vain rutiinia ja lisää oppia, sillä en niitä kauheasti ole vielä mennyt.
  4. Blogin kanssa olisi taas tavoitteena tehdä tänne postauksia silloin kun on aikaa. En muuta uskalla lupailla, sillä se voi jäädä tekemättä sitten..
  5. Kouluun haluan panostaa, mutten kuitenkaan niin etten muuta ehtisi tekemään. Eli ihan perus asioiden opiskelu myös kotona, jos tunnilla ei tajunnut ja niin edelleen. Historiassa aion kyllä panostaa 110%, koska kevään numero todistuksessa jää päättötodistukseen. Eli historiasta haluan todistukseen 10.
  6. Myöskin tavoitteena olisi päästä ripille kesällä. Menen heinäkuun alussa Ypäjälle hevosrippileirille. Siitä tulee varmasti silloin postausta.

Muistakaa olla rakettien kanssa varovaisia ja ottaa kaikki eläimetkin huomioon!
(Ps. Kuva on niiltä ajoilta kun vuokrasin vielä Konnaa, eli vanha kuva.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti