keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Riders Magazinen uusin numero + ARVONTA

Julkaisu on tehty yhteistyössä Riders Magazinen kanssa!
Heips! Sain kunnian arvostella ja kertoa mielipiteeni uuden lehden Riders Magazinen toisesta numerosta. Jos et ole kuullut aiemmin lehdestä klikkaa tästä, sillä tässä postauksessa käsittelen vain lehden toista numeroa. Huom! Lopussa arvonta!


Ensimmäinen numero (vas.) ja uusi numero.

Kuten näette, kansi on muuttunut ensimmäisestä numerosta. Kuva täyttää koko kannen ja taittoreunaan on ilmestynyt tumma raita, joka tuo mielestäni kivaa vaihtelua. Koko kansi on todella kivan näköinen, se houkuttelee lukemaan. Myöskin se on tarpeeksi selkeä. Ja kun lehden nappaa käteen huomaa kansien olevan paksummat kuin ennen, joten se on tukevamman ja mukavamman tuntuinen kädessä.
Iso muutos on kyllä tapahtunut koko lehteen, sillä heti sisällysluettelokin on muuttunut selkeämmäksi. Lehden kaikki jutut ovat koottu yhteen, josta on helppo etsiä jotain tiettyä juttua. Sisältöä selatessa huomaa, että lehti on todella monipuolinen eikä vain pelkkä hevoslehti Playsson.netin sanojen mukaan.


Yleensä en jaksa lukea pääkirjoituksia eri lehdistä, mutta Riders Magazinen kohdalla kävi toisin. Se on kiva aloitus lehteen ja plussaa tuo sen helppo lukuisuus.

Asettelu on myös onnistunut hyvin. Tekstit ja kuvat ovat aseteltu loistavasti, lukuun ottamatta paria tekstipätkää ja kuvaa. Myös mainokset ovat sijoitettu siten, että ne eivät pistä silmään lehteä lukiessa. Kuvien paljous ja hyvä laatu on mieleeni.

Kaikki lehden jutut ovat mielenkiintoisia, joka on harvinaista etenkin minulle. Tämä lehti tosiaan on minun lemppari! Erittäin isona plussana on juttujen monipuolisuus, joka kertoo että lehti sopii kaikille. Ja mikä tärkeintä, lehden jutut ovat ajankohtaisia!


 

Myös koirat ovat mukana lehdessä.


Positiivista on, että lehteen on päässyt mukaan myös yksi sarjakuva "Turvalliset turvalliset" joka on aivan huippu! Myös samalta piirtäjältä löytyy hauskoja kuvituksia ympäri lehteä.

Lehden hinta tosiaan on 6.50€. Joidenkin mielestä se voi olla hieman liikaa, mutta minun mielestä se on ihan sopiva, kun katsoo minkälainen lehti on kyseessä.

Näin yhteenvetona kerron Riders Magazinen plussat ja miinukset:

Plussat:
+ paksumpi kansi
+ selkeämpi ulkoasu ja sisältö
+ monipuoliset jutut
+ sopii kaikille
+ sopiva hinta

Miinukset:
- parin tekstipätkän ja kuvan asettelu, sekä yhden tekstipätkän väri


ARVONTA:
Sain kolme Riders Magazine-lehteä, joista arvon kaksi teille blogini seuraajille ja lukijoille.
Osallistumisohjeet ovat erittäin yksinkertaiset:
1) Liity blogini lukijaksi
2) Kommentoi "mukana" tai "mk" tähän postaukseen (Ethän kommentoi anonyyminä)

Voit osallistua arvontaan halutessasi Facebookissa "Unelmana kenttäratsastus" tai Instagramissa @unelmanakenttaratsastus ,mutta huom! Voit osallistua vain yhdessä somessa.

Aikaa osallistua arvontaan on maanantaihin 8.1.2018 asti ja arvon lehdet uusille omistajilleen tiistaina 9.1.2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea!

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää arvonnasta, kysy ihmeessä!

Ps. Postaus on koottu täysin omista mielipiteistäni ja havainnoista!

(Kuvat: Eveliina Katajisto)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti